Maadesigns.co.uk

Vilka är då vi på Svetel?
Vi är ett glatt gäng med över 125års samlad erfarenhet av telefoni, datatjänster samt IT

Daniel "Danne" Engberg: VD samt tekniker
Danne har sitt specialområde inom centrex telefonistplats och centrex telefonväxlar. Han har jobbat med tele sedan 1992 då han började på Telia. På sin lediga tid så är Danne en klippa på att bygga utställningsbilar som vunnit många priser runtom i Sverige, iövrigt så tycker han att soffan är en rätt skön plats att spendera lediga stunder i.

Björn Engberg: Utbildare samt tekniker
Björn började på televerket redan 1967 och det han inte kan om telenätet är inte värt att kunna. Idag jobbar han som tekniker och utbildare, och håller utbildningar i stolpklättring, takgång osv. På sin fritid så drar Björn ut på någon av sina favoritbanor för att spela golf.

Per "Lill-Per" Jonsson: Delägare samt tekniker
Började jobba med tele 1984 på dåvarande televerket. Han är specialicerad på transmission, HDSL och projektering. På fritiden åker Per gärna skidor eller ägnar sig åt hästliv.

Mikael "Micke" Karlsson: Tekniker
Började jobba med tele 1996 på svenska telegrafen och har sedan dess jobbat med tele inom entreprenadverksamhet. Specialkompetenser är HDSL, datacom och det fysiska kopparnätet. På fritiden lyssnar Micke gärna på rock eller ser på film ihopa med familj och vänner.

Mattias "Löken" Nilsson: Tekniker
Började jobba med tele och nätverk 2001 på swedia networks (fd. televerket). Hans specialområden är nätverk, IT-tjänster, radiolänkar samt telenätet. På fritiden renoverar Mattias gamla bilar eller knäcker extra som discjockey.

Tony Holmström: Fibertekniker
Tony har flera års erfarenhet av allt som rör fiber. Det kan vara alltifrån att svetsa fiber till att koppla in fiber. På sina lediga stunder så skjuter Tony armborst eller så bygger han gärna datorer.

Övrig personal:
Vid behov så har vi personal som vi tar in med mkt bred kompetens samt renodlade teletekniker som jobbat många år på fd. televerket.